oznur_kkskc Merhaba anneler Adetim 4 gün gecikti bugün 5. Gün oldu Dün akşam kan da <1.20 çıktı By akşam tekrar verdim <5 çıktı bu ne demek oluyo bilen var mı
nononomolfix oznur_kkskc bence gebesin 5in üstü gebelik diyolar ama idrar testi yaptın mı netleştirmek için ☺️
busradfne oznur_kkskc merhaba 4 gün gecikmesi ile 1.20 çıkması negatifi gösterir arkadaşım çok üzgünüm rabbim inşallah en yakın zamanda nasip etsin bize buradan güzel haberler verirsin 🙏🏻
busradfne oznur_kkskc oznur_kkskc iki gün sonra tekrar ver istersen yine bir umut belki artar ama günün geçmesi ile çıkan sonuç negatifi çağırıştırıyor
oznur_kkskc byzaxd bende öyle biliyorum ama dün 1.20 çıkıp bugün 5 çıkması yükselme olmuyor mu oluyor mu onu anlamadım
nononomolfix oznur_kkskc beşin üzerine çıkıyormu diye bi istersen kan ver. en yakın zamanda nasip etsin rabbim inşallah
lidya_15 oznur_kkskc canım “<“ bu işaret küçüktür demek yani senin 5 altı çıkmış yine. 5 altıda malesef gebelik değil 🥺
oznur_kkskc lidya_15 teşekkür ederim pazar günü bi test daha veririm o zaman ona göre bekli olur zaten
oznur_kkskc gamzee7 yok sanırım bunun da etkisi var pazar akşamı ilk verdiğim yer de vermeyi planlıyorum
gamzee7 oznur_kkskc laboratuvarlar sonuçları bazen farklı yazıyorlar benimde bu şekilde olmuştu doktorum gebelik yok demişti bence kan vermeden önce test yapın çizgi görürseniz öyle kan verin ❤️