busra4646 22 haftalık hamileyim bebeğimin hareketleri fazla korkuyorum ilk hamileligim 2 3 güne bir hareket etmesi gerek diyen var benimki 2 güne bir hareket ediyor diyen var benimki maşallah hergün ve 1 2 saate bir hissediyorum normalmi sizce
ikibebe busra4646 Kız çok normal korkma. İki hamileliğimde de 16. Haftadan sonra hergün hareketlerini hissettim. Çok hareketliydiler hatta. Gayet normal bir durum merak etme. ☺️
zamansmomm busra4646 tabi ki çok normal suan en cok hissedeceğiniz dönemdesiniz daha sonra yeri daraldıkça daha güçlü ama daha az hissediliyo 5. Hamileliğim daha hiç günde 2 kez 2 günde bi kez hareket eden bebek yaşamadım maşallah hepsi cok hareketliydi
zuloss busra4646 her bebek her gebe de aynı değil ki belki de zayıf olduğunuz için daha çok hissediyorsunuz veya bebeğiniz çok hareketli hissetmemek sıkıntı hiç kendini üzme başkasıyla da kıyaslama
kibarsaygici Korkama kimseyide dinleme her bedende her hamilelik aynı olucak diye birşey yok . Ayrıca pozitif ol bir sorun yoksa gebeliğinde korkuya endişeye kapılma . Senin bedenin senin hamileliğin sende farklı başkasında farklıdır 💕