st23 hayal kırıklığına uğratmak istemem ama bu olabilir gerçekten çünkü ağzımızdan çıkan her söz dua niteliği taşıyor ve ben evlenmeden önce 4 yıl çocuk yok diyordum herkese sonra ben bunu unuttum tabi evliliğimin 2. Yılında düşünmeye başladık ve hamilede kaldım ama boş gebelik oldu kürtaj oldum 3 ay sonra tekrar bi heves ve yine hamile kaldım bu seferde dış gebelik oldu bi 8-9 ay sonra yine hamile kaldım hemde ikizlerdi 3. Ayında kalpleri durdu daha 4. Yılım dolmamıştı ve bi gün benim aklıma bu dank etti Allahım dedim bu yüzden olabilir, velhasıl bi süre sonra hamile kaldım ama o kadar inandım ki sağlıkla kavuşacağıma tam 5. Yılımda oğlumu kucağıma aldım.gerçekten ağzımızdan çıkana dikkat etmek gerek, tabi şuan tövbeler edip duanı edersen bol bol allahım geri çevirmez, yine denemeye devam et ve bence birde ovülasyon testi dene
sperm testi yaptırsın eşin, bazen hareketlilik az oluyor ve 1 dolu 1 boş olması işe yaramayabiliyor kaliteli olamıyor bazen, ovülasyona göre yaparsan hem vücutlarda dinlenmiş olur, birde korunmasız ilişki olmaya başladığında düzensiz adet olması çok normal bilgin olsun