Cyd7 tuba_grz benim regl dönemimde de sivilcem çıkardı ama çok fazla değil şuan çene bölgemde çıktı geçiyor birdaha çıkıyor bana hamilelik sivilce yaptı
havva_5 tuba_grz regl öncesi çıkıyo bende hep hatta şu an tam sağ kaşımın üzerinde çıktı bu akşam ahahaha
hilalyesil tuba_grz benim hiç sivilcem çıkmaz. sadece regl olacağım zaman sivilce gibi benekler çıkardı . Hamile kaldığımda yüzümde bikaç tane sivilce çıktı ne alaka demiştim ben de
foolish ben 5 haftalık hamişim valla yüzümde 2-3 tane sivilce çıktı öğrenmeden önce regl geliyor demiştim hatta 😂
sedaau Bende regl olmayı beklerken sivilcelerden hamile çıktım bazen habercisi olabiliyo yuzum sivil ve doluydu
tuba_grz Hamilelik ve regl belirtileri o kadar çok benziyor ki gerçekten insanı çok yanıltıyor ve heveslenidiriyotr😔😔
tuba_grz Cyd7 bir şey Dicem benim günüm geçiyor regl belirti yok sadece midede yanma var ama göğsümde hiç bir değişiklik yok gebelik belirtisinde olması lazımmı
Cyd7 tuba_grz benim sadece regl olacakmışım gibi ağrım vardı reglime 4 gün kala erken gebelik testi ile öğrendim sizin kaç gün gecikti
Cyd7 tuba_grz ben awoks marka testle öğrendim sat dan 4 gün önce sizin belki geç döllenme olabilir testi tekrarlayın bence
tuba_grz birthecene yine olmadı maalesef bu ay da aynı hayal kırıklığı aynı umutsuzluk nasıl diğer aya aynı hevesle olacak bilmiyorum het ay aynı şey yoruldum