Semayyy ayseytm oğlumda doğru çıkmıştı şimdi kızım olacak oda doğru 😌 yanıldığıda oluyodur eğlence olsun diye bakıyoruz meraktan 😁
ayseytm Momlife_ Google yazabilirsin çin takvimi hesapla diye ordan bilgileri giriyorsun hesaplanıyor
ayseytm Semayyy Benimde sol tarafım çok ağrıyo kasığım yani cinsiyeti bilmiyorum ama sizinki kızmış değişik belirtileri olmuşmuydu
ArasKemalvekardesi ayseytm inşallah doğrudur bide inşallah kız annesi olurum aslan ogullarimdan sonra prenses anneside olurum 🥰 tabi önce sağlıcakla vatana millete hayırlı evlat olsun
Momlife_ ayseytm kız çıktı ama ultrasonda sanki erkek gibi profilime girip bakar mısınız sizce nedirta eğlence olduğunun bilincindeyim😂
Semayyy ayseytm benim ilk belirtilerimde sol kasık ağrısı vardı sonrası baya rahat geçti 22 haftalık olduk 😌
ayseytm ArasKemalvekardesi İnşallah bende kız istiyorum bir tane oğlum var tabi önce sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin rabbim
ayseytm Semayyy Benimde dediğim gibi sol tarafım çok ağrıyo ve ara sıra miğde bulantılarım oluyo hafif şekilde