makbule2025 yasahatiiice 2. Hamileliğim ilk defa böyle bir şey ile karşılaşıyorum 2 haftadır bende bu şekildeyim özellikle uzandığımda ve gece artık yastığımı bile yüksekte tutuyorum
guzelmom yasahatiiice ben de 14 haftalik hamileyim uzun süredir burnum kanıyor ve tıkalı ev nemsiz sandım ama yok nem olan evdede aynı. En son ketl üstüne başımı koyup buhar kokladım aşırı sıcak olmucak şekilde biraz iyi geldi açıldı burnum başka da çözüm bulamadım bende
ecem03mkn Ayy bende 19 haftaligim benimde Cook fazla tıkanıyor nefes alamiyorum resmen onceden hic tikanmazdi burnum bilen varsa bende nasipleneyimm 🥹
yasahatiiice ecem03mkn tuzlu su ile açmaya çalışıyorum ama yinede açılmıyor grip oluyorum diye korkuyorum her seferinde nefes yok resmen🥹
hamilesavis19 Burun tıkanıklığı, burun kanaması bunlar normal 🌼ben kbb’ye gitmiştim bir sprey ve kremle hallolmuştu
yasahatiiice guzelmom evett onu bende yapıyorum arada işe yarıyor ama tekrar tıkanıyo tabi birde tuzlu su ve burun yağı aldım naneli onu sürüyorum biraz yakıyo açtığı esnada uyuyorum
Silaaaamom2025 yasahatiiice bende ilk haftalarda felaket olurdu klima artı hormonlar derken baya doluydu pek bi çaresi yok malesef ancak tuzlu su iyi gelebilir burnunuza çekerseniz yada eczanede bi spreu vardı da tam neydi adını hatırlamıyorum
ezgi3452 yasahatiiice Ben de aynı haftalardayım çoğunlukla tıkanık ve gebeliğin başından beri birde kanama yapıyor maalesef. Artık burun bandı ile yaşıyorum geceleri rahat uyutuyor en azından deneyin isterseniz bazen baş ağrım olunca gündüzleri bile kullanıyorum 😌
ezgi3452 yasahatiiice Aşkım ben Breathe Right kullanıyorum ama bulamadigimda rastgele marketten falan da alıyorum onlarda iş görüyor 🫶
ylnydgd yasahatiiice gebelik riniti, hormonlar kaynaklı burun eti şişiyor. Sterimar deniz suyu, bir de burun nemlendiricisi alın. Burun bandı takıp yatıyorum o da baya rahatlatıyor beni 31 deyim, 21 den beri falan burun bandı kullanıyorum