Anne13 kartanesi___ benim doktorum çok iyi merhametli bi insan bebeği detaylı gösteriyor çok ilgili ama 50 binden bahsediliyor doğum ücreti bana baya fazla geliyor sanırım hastaneyi değiştircem
Anne13 kartanesi___ banada normal yapalım dedi genelde hastalarının normal yapmasını istiyor bakalım inşlllah normal yapabilirim siz sezeryanı ne kadara yaptnz
kartanesi___ Anne13 Evet beni de normal doğuma ikna etmek için çok çabaladı ama kabul etmedim😂sezaryene 40 bin dediler ama eğer peşin verirseniz 35 bin dediler. Bin lira da avni hoca düşürdü 34 bine oldu
Anne13 kartanesi___ okadarı normalmiş normal doğum dahada uygun olur bence kaç zaman önce doğum yaptnz
mlkekyaa0gmailcom Dlrdgn ben muayeneye şanmed de ebru hocaya gidiyorum . Ama dogumumu diyarbakir da yapicam.. bi arkadaşım akademiada doğum yapti vip oda olmasına rağmen hiç memnun kalmadi. Anlık geliştiği için burda doğum yapmak zorunda kalmıştı
hacerrdsgn Sunshine__ muayenesi 1300 normal doğum 25 civarı sezaryen 30 civarı dedi tabiki benim doğumum temmuz başına geliyor o zamana kadar ne olur bilmiyorum