Busra-11 Arkadaşlar hiçbir belirtim yok 7+3 haftalık hamileyim kalp atışı da duyuldu çok rahat geçiyor ilk hamileliğim çok zor geçmişti bu kadar rahat geçmesi normal mi? Oluyo mu böyle şeyler 🤔
minecikk Busra-11 benimde yarın 6 haftalık olacak daha bir şeyim yok herkes bekle bekle bir anda gelecek diyor 😄😄
saturnungolgesinde Busra-11 birkaç defa kusmalarım dışında 35. Haftama rahat geldim çok şükür. Ne karnım çok şişti ne ağırlaştım sadece 8-14 hafta arası ara ara kusmalarım oldu
smgsmg59 minecikk 12+0 dan bildiriyorum. Bana da aynısını dediler. Ne bir bulantı ne bir kasık ağrısı yaşaadım💙🧿 a
melike_165 @Busra-11 bence kişiden kişiye değişiyor ilk hamileliğim ve 14 haftalık oldum ve şu an göğüs hassasiyeti dışında hiçbir şey yok bilmesem hamile olduğumu anlaşılmaz o derece ne bir mide bulantısı hiç bişey olmadı bede çok şükür ilk üç ay da 10 kilo bile aldım 😅
gerigeldik Busra-11 ilk hamileliğimde karnım büyümese hamileyim demezdim. Doğumdan bir gün önce mutfak dolaplarımı sildim öyle doğuma gitmiştim 😂
Busra-11 gerigeldik ay maşallah ne güzel bende istiyorum bi oğlum var 4 yaşında bana yardım edecek kimsem yok eşimden başka. Umarım böyle geçer☺️
burcu0112 Busra-11 benimde öyleydi ama 10 uncu haftamda basladı mide bulantılarım aşırı derecede kötüydü şimdi 22 hafta yine oluyor ara ara
nerbas Busra-11 38+3 haftalık hamileyim. Bu haftaya kadar hiçbir sorun yaşamadan aşırı rahat geldim bu hafta da kuyruk sokumu ağrım var onun dışında yine çok rahatım 🙏🏻 umarım rahat devam eder hamileliğiniz bende ne bulantı ne agresiflik ne duygusallik hiçbir şey olmadı 😄
ogrenenanne 9-10.haftalarıma kadar hiç bir şey anlamamıştım sonra suyun tadı bile değişti bulaşık suyu içiyomuşum gibi oluyodu o yüzden su bile içemiyodum 😬 18 haftaya kadar kustum inşallah sizinki hep güzel devam eder ama 9dan öncesini de pek ciddiye almayın 😂
Busra-11 ogrenenanne hahah 😃 bulaşık suyu iyimiş 😂 Allah kolaylık versin canım ben tadını çıkarayım o zaman ne olur ne olmaz 😉😚
Snmsu Busra-11 Beni hamilelikte bitiren tek şey mide oldu çok bulantı ve yanma yaşadım ayrıca reflümde var Şuan 36 haftalığız sona yaklaşıyoruz Rabbimin izniyle 🌸
Busra-11 Snmsu ilk hamileliğimde çoktan mide yanmalarım başlamıştı hatta hamile olduğumu öğrenmeden belirtileri çok fazlaydı zorlu geçmişti o yüzden biraz şaşkınım bakalım umarım rahat seyreder🥰
crknordk Busra-11 ayy oğlumda son haftaki ağırlığımı saymazsam müthiş rahattım. Ama ikinci kızz beni mahvetti. Bakalım bu bebiş nasıl olucak hafiften başladı bulantılarım inşallah zor geçmez.
Busra-11 crknordk ilk hamilelikte öyle böyle geçiyor da benim de oğlum var çok zorlanırım umarım olmaz böyle gider 🥰