havva_5 anonim211 biz de yaptıracağımız için araştırdık, spermleri yıkama işlemi yapılıyomuş ve sağlıklı olanlardan seçilip yapılıyormuş, bu şekilde bilgi verdiler bana
Elisa0110 anonim211 hepsi değil canım bende Bi defa oldum aşılama eşinden sperm olan şişeyi alıp labaratuvar da işlemden geçiyo yanılmıyorsam yıkama denmişti herhalde sonra küçük Bi tüp gibi bir şeye koyuyorlar sonra seni aşılama yapılacak odaya alıyorlar ve eline de o tüpü verip doktorun gelmesini bekliyorsun sonra doktor geliyor o tüpü alıp içerisinde ki spermi vajinanı açıp içine veriyorlar daha sonra kalkmıyorsun hemşire yattığın muayene yatağını başın az aşağı da kalçan biraz yukarı da kalacak şekilde ayarlıyor ayak ayak üstüne attırıp Bi 15 dk kadar yatırıyor sonra kalkıyorsun. Biraz uzun oldu sanırım 🤭
Elisa0110 anonim211 yok canım tutmadı. Tutmayınca bende Bi daha gitmedim daha sonra kendiliğinden oldu darısı sana inşallah 😇
havva_5 anonim211 hayırlısı olsun belki aşılama vesile olacaktır, biz 4 yıldır deniyoruz hiçbi sorun yok sebepsiz infertilite dediler, doktorum aşılama yapalım dedi. Ben de reglimi bekliyorum sonra artık doktorum nasıl yönlendirirse öyle ilerlicez
anonim211 Almirolie ben hormon kullanmıyorum 3 tane yumurtam oluşuyor hormonla o yüzden tek yumurtayla çatlatma denedik 2 kere bu sefer aşılama deneyelim diyoruz doktor ne der bilemem 🤷🏻♀️
Nurkhrmnn Benim annemle babam 2016 da aşılama yaptırdı önce yumurtalar geliştiriliyor daha sonra sprrm yıkama işlemi yapılıp sağlıklı olanlar kalıyor rahim içine enjekte ediyorlar bu şekilde çift yumurta tek plesanta ikiz bebeklere hamile kaldı üçüz dördüz kalma ihtimali bile oluyormuş biri kız biri erkekti ama kız bebeğimizin annemin rahim kısalığı olduğu için açılması olmuş ve kesesi sarkmış 20.haftada kesesi patladı normal doğum şeklinde doğdu erkek bebeği serklaj işlemi yapılıp doktor içeride tuttu 2 ay dayanabildi çok şükür 28.haftada sağlıkla doğdu 1 ay küvezde kaldı şimdi 9 yaşında 💖
Elisa0110 manfiest bnm için çok acılı Bi işlem değildi. Çok korkmayın bence korktukça insan kendini kasıyor bu da işlemi zorlaştırır