cileklimatcha Hayırlı akşamlar kızlarrrr 🌷 Biliyorum cok erken ama tamamen meraktan duramadım post açtım 😄 Bu 2. Bebeğim ama ilkinden daha cok merak ediyorum cinsiyetini 😂 tahmini olan var mı keseye göre vs tahmin edenler vardı 7+3 haftalık 🫠🐿💕
Kdz cileklimatcha maşallah buda kız olursa ne güzel olur sağlıklıca dogssun ogluş da sağlıklıca büyüsün ❤️
cileklimatcha cilginhatun Ya evet biliyorum 😍 keseye göre bakıyor bazıları o yüzden fikir alayım dedim insanın içi kıpır kıpır oluyor 🌷🌷
Keziban cilginhatun inanır mısınız ben de şimdi ona dikkat ettim bir şey demedi doktor. Dün acile gittim kanamam olduğu için ondan muayene edildi acaba oradan bir alan mıydı bilemiyorum hiçbir bilgilendirme yapmadılar
cilginhatun Keziban cok tuhaf acaba ikiz gebelikte birisi boş mu 🤔 veya kanama alanı mı cok tuhaf gercekten
cilginhatun Keziban kanama alanı örneklerine baktım aynı görüntü sen bence bidaha doktora git emin ol icin rahatlasın
Keziban cilginhatun ben de şimdi baktım öyle söylüyor ama iki gün sonra dediğim gibi kanamam oldu alttan muayene yapıldı her şey yolunda dedi doktor bir alan yok şu anlık dedi
Keziban cilginhatun aksi bir durum olmazsa şu anlık iyiyim her şey yolunda gidiyor muayeneye gittiğimde muhakkak size de yazacağım☺️