Merhaba, bu durumu yaşayan hamileler ya da anneler varsa lütfen beni bilgilendirsin. Ben 14 haftalık hamileyim. Şu ana kadar hiç kanamam olmadı, çok şükür. Ancak mantar enfeksiyonu nedeniyle doktora gittim ve bana Mixovul fitil yazıldı. Fitili iki gece, yatmadan önce kullandım. İkinci günün sabahında, idrar yaptıktan sonra peçeteye gelen bir kanama fark ettim. Herhangi bir ağrım yoktu.
Tedbir amaçlı hemen hastaneye gittik. Doktor ultrasonda bebeği kontrol etti ve çok şükür herhangi bir sorun olmadığını söyledi. Rahim ağzına da baktı, açılma olmadığını belirtti. Kanamanın büyük ihtimalle fitilden kaynaklanabileceğini söyledi. Yine de her ihtimale karşı düşük önleyici iğne yapıldı. Ayrıca Progestan yazdı ve ağızdan almamı önerdi. İki gündür düzenli olarak kullanıyorum.
Doktor fitili bırakmamı söyledi, ben de bıraktım. Ancak iki gündür akıntıyla karışık kahverengi kan gelmeye devam ediyor. Kan açık kırmızı ya da pembe değil, kahverengi ve yoğun değil; sadece iç çamaşırımı lekeleyecek kadar oluyor. Ağrım yok. Bu durumu yaşayan var mı, normal midir?