Sevval_glal61 İyi akşamlar kızlar 37+5haftalığım sırtım da ara ara da belime sancı giriyor ama sırtım kırılacak gibi ve kasıklarım da adet sancısı gibi sancı oluyor şiddetli ve düzenli değil ve affınıza sığınıyorum ishal de var korkmaya başladım doğum başlamış olabilir mi
Mervezzz Sevval_glal61 canm benimde ilk gebeligim ama bildiğim kadarıyla sancılar düzenli ise doğum sancısı oluyor, dinlenince geçmiyorsa orda n anlarsın bunu, ayrıca ishal olmakta doğumun habercisi diye okumustum, Rabbim kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin🩷
Noyimommy Sevval_glal61 bu haftalarda yalancı sancılar çok oluyor düzenli olursa dakika tutup o şekilde takip edin
cottoncandy8 Sevval_glal61 ben de 37+3 üm az biraz ayakta kalsam bi iş yapsam hemen belime ağrı giriyor adet ağrısı gibi ağrım oluyor ama düzenli değil ben de acaba doğum sancısı mı diyorum Adetlerim de aşırı ağrılı olurdu gelir de anlamazsam diye düşünüyorum ama değildir heralde diyorum çoğu kez
Sevval_glal61 Mervezzz şuan daha iyiyim takip edim o zaman düzenli olursa ay korkum da başladı streste bilemedim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ❤️🔥