madamoschino cerraha ben alıyorum toplam 5 ders güzel geçiyor fakat bence çokta gerek yok biraz bilgi akışı biraz pilates yapıyorsun falan 🫣
cerraha madamoschino kaçıncı haftanızda almaya başladınız acaba? Ben de almayı düşünüyorum ama bu konuda pek bilgim yok😄 Doğum korkum var biraz onu aşmak için faydalı olabilir gibi gelmişti
madamoschino cerraha Yanlış hatırlamıyorsam 30.hafta falan .. Ama bence gerçekten gerek yok ,onun yerine pilatese gitmek daha iyi olur ve gebe dersleri var hastanenin onlar daha işe yarar 👍 benimki tamamen can sıkıntısı yüzünden bana bir şey kattığını düşünmüyorum 😀
12345634 madamoschino ssvd için peki doula desteği nasıl olur,sancıyı evde yaşayıp hastaneye gitmek gibi?
deryakoccc madamoschino ben benimkinden baya memnun kaldim cok kapsamli ders verdi tabi uzun surdu o ayri
madamoschino Bi yarım saat doğumla ya da bebekle alakalı konuşuyorsun, bi yarım saatte pilates .. Zaten ebenin anlattıklarını artık sosyal medya sayesinde ezbere biliyorsun .. ne bileyim ya bir daha olsa gitmezdim.