Pitircikkus Aysenur5571 pazartesi tekrar verın bence artma ıhtımalı cok yüksek kanama falan yoksa neden negatif demis anlamadım
mrstokk Aysenur5571 merhaba hayırlı olsun 5 üzeri pozitif Dr nasıl negatif dedi çok saçmalamış mod düşürme 2 gün sonra iki kat artışı takip et hayırlısı ile sağlıkla sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 🙏 🫶🏻🫶🏻🫶🏻
Aysenur5571 mrstokk canım ağlayarak geldim doktordan direk negatif dedi nasıl dedim benim sonuçlar hep 0.05 çıkar 1.5 yıldır . Bu negatiftir dedi Allah razı olsun inşallah vardır
Aysenur5571 Pitircikkus dedi kanamanız var mı hayır dedim adetime daha 5 gün felan var dedim hayır bu sonuç negatiftir dedi mutlu mutlu gittim ağlayarak çıktım
Deniiibayyy Aysenur5571 doktor 25 mlu altı betaya negatif der çünkü şüphe olarak geçer. Onlar öyle boşver. Hamilesin benim 8 olan betaya pozitif dendi düşün 😅😅
birsener1 Deniiibayyy evet bende kan verdiğim de beklemedim imza atıp çıktım e nabızdan bakabilirsiniz 5 üzeri olursa pozitif dedi ama 2 çıkmıştı
Aysenur5571 Deniiibayyy inşala kuzum vardır ya hastaneden ağlayarak çıktım vallahi hep değerlerim 0.05 çıkardı . Sen hamile misin şu an kuzum
mrstokk Aysenur5571 canım üzülüp stres yapma hiç ben Eylül sonu 9.52 değer ile kimyasal geçirdim senin ki bariz net artık hastane filan da gitme çok stres olursun pazartesi günü aile hekimine gidip değer artışlarını oradan takip et 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻
birsener1 Aysenur5571 sen yine de kötü düşünme yat dinlen biraz pazartesi git tekrar ilaç kullanmam gerekiyor ama hamilelik şüphem var de kan ver
elifffada Aysenur5571 Hamilesin üzülme her ihtimale karşı öyle demiştir adetten önce yapılıp pozitif çıkıyor adet günü düşük oluyor beta belirli bir yüksekliğe ulasmadikca olumlu konusmuyorlar ama 100/100 hamilesin saglicakla al kucağına 2 gün sonra tekrar baktir içini rahat tut
esmagulb_ Aysenur5571 benim adetime bir gün kala 113 betayla öğrenmiştim gebeliği. önemli olan 48 saatte bir 2 katına çıkması. hiç üzülmeyin inşallah, tekrar verin. Allahın izniyle hayırlı güzel haberler alacaksınız. doktorun direkt negatif demesi saçma olmuş
Edolf Aysenur5571 hayır üzülme 5 değerin üstü negatiftir ama doktorlar 50 bin üstünü pozitif sayar herhangi olası düşüşe karşı. Senin daha adetine 5 gün varmış. İki gün sonra iki katına çıkacak bu değer. Ki ben yeni anne oldum postunu okurken hatta senin doktor negatif dedi mesajını okurken bile içimden hiç üzülmesin çünkü hamile dedim🤭 bir iki gün sonra post açarsın yine ama sen en sın kan vermenin üzerinden iki gün geçince yine kan ver. Bu arada a life de kan vermişsin Ankara da nerede oturuyorsun
Deniiibayyy Aysenur5571 kız yok dün negatif çıktı işte <0,5 adet olucam hissediyorum senin adete ne kadar vardı bugün
Aysenur5571 birsener1 bende diyorum yarın acile gidip kan versem pazartesi de aile hekimine mi gitsem caım
Aysenur5571 Deniiibayyy Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin Allah oldukça umudumuzu kesmeyiz biz de canısı
1cemre Sonucunuzun görüntüsünü atar mısınız? Referans aralığı mı değişik acaba betanın o hastanede. Normalde 5in üstü pozitif. Evet daha çok minik ama 22 olması pozitif normal şartlarda. Hiç üzülmeyin 2 gün sonra tekrar bhcg baktırın.