Tospiikkk Kafayı yemek üzereyim.. yumurtlama günümde eşimle birlikte olduk içine boşalmadim ama biraz kaçmış da olabilir diyor yani tam emin değil anlayacağınız.bunun üzerine ben içime sinmedi Sabah kalkar kalkmaz ertesi gün hapı aldım 10.saatte almış oldum hapı.. şimdi reglim 4 gün gecikti. Ne kan vermeye nede test yapmaya cesaretm yok.esimde sinirleniyor bu Halime test getirmiş yaptım onuda beceremedim galiba hiç bir çizgi Yok beyaz ekran öylece duruyor onu da yapamadım. Oğlum küçük Bebek istemiyorum asla ama oldu bı kere. Ertesi gün hapı alınca kaç gün gecikir dostlar ya 😞😞!
minikcivciv89 Tospiikkk hapa göre değişiyor sanırım bazıları 24 saat içinde bazıları 120 saat diye biliyorum
Cinarsaitinannesi Tospiikkk tek çizgi bile çıkmadıysa test bozuktur öyle testlerde kutu üstünde yazar aldığı eczaneye verip yenisini alabilir hatalı test çünkü stres yaptığın için de gecikmiş olabilirsin
Ceren1996 Tospiikkk merhaba canım korkma geçen ay bende bu korkunun ne demek olduğunu çok iyi bilirim benimde 6 aylık kızım var ertesi gün hapı içmek zorunda kaldim 8 saatte içtim. Ve adetim 1 hafta gecikti içim içimi yedi 4. Günü gittim haztaneye böyle olmucak dedm Spral taktırmak için gittim kan verdim hamile olup olmadığına da ogrenieyim diye. Cok şükür ki hamile değilmişim. O yuzden korkma iyikide gitmisim hastaneye yoksa kendimi yer bitirirdim spralide taktırdım 2 gün sonra adet oldum
burcuo Tospiikkk Hiç ihtimal vermediğim bir zamanda, hamilelik başlangıcı olmuş. Bundan 1-2 hafta sonra ertesi gün hapı kullanmak durumunda kaldım, ama hamileyseniz işe yaramaz diyordu prospektüste. Reglim 1 gün gecikti, test yaptım pozitif.