ece00008 Kızlar cinsiyet partisi yapacağım için cinsiyeti doktora kâğıda yazdırıp kardeşime vermiştim 🥰 dün başka bir doktora gittim o da tahminde bulundu ve kağıda yazdı. O kağıdı da kardeşime verince bi de ne desin😀 e abla ikisi de farklı cinsiyet yazmış diyince ben şok 🫢 hadi bi de siz tahminde bulunun bakalım merakla bekliyorum 😍 
minikcivciv89 ece00008 ayrıntılı ultrasona kadar bekleyin bence zaten bazısı doğumda farklı geliyormuş 😄doktorların dediğinin tersi geliyormuş doğumda
1oglanannesi ece00008 erkek bebeye benzettim ben hayirlisi olsun ama 15 haftada cokta yanilmamalari lazimdi Allah Allah
ece00008 1oglanannesi ay bence de aslında ilk doktor çok emin demişti ama şaşkınım hangisi doğru bilemiyorum 😀 teşekkür ederim 🤩
ece00008 minikcivciv89 ayrıntılı ultrasona daha çok var 😆19 şubata gün verdiler ben cinsiyet partisini 10 Ocak gibi yapmayı düşünmüştüm 😍
minikcivciv89 ece00008 bilmiyorum vallahi iki Dr da farklı şey söyleyince tek ayrıntılınin gördüğü kaldı 😄😄
ece00008 minikcivciv89 evet evet haklısın da heyecan işte 😻 ben bize sürpriz olsun dedim öğrenmedim bebiş bize tam sürpriz yaptı 😛