caglartrr Miracle_1 ya kızlar 1 gün önce test yapıp negatif çıkıp sonraki yaptığında pozitif olan varmıdır
havva_5 caglartrr ben soğan suyu içtiğim için reglim etkilendi yoksa çoktan doktora giderdim zaten 23 üne randevum vardı onu bekliyorum belki o zamana kadar olurum
caglartrr havva_5 ben bişey yapmadım ama diyetteym 2 aydır ondandur diye bekliyorum ama etki edermi bilmiyorum da
havva_5 caglartrr kilo gebelikte çok etkili ama gerçekten, belki olabilir etkisi ama inşallah güzel sonuçlar alırsınız 🌷
beyzyrc Miracle_1 kasık ve bel ağrısı çok benim bide göğüs hassasiyeti felaket bugünde dikkatimi çeken bişey oldu kahvaltıya yumurta haşladım o yumurta bir kötü koktu burnuma anlamadım neden bozukta değildi
caglartrr havva_5 çok kilolu değilim aslında 79 dum 73 e düştüm 1 ayda ama o ay oldum bu ay kilo vermeö durdu ödem oluştu ve reglim gecikti
Beyzanurars Benimde 6 günlük gecikmem var kan testi verdim onu bekliyorum rabbim bu ay hepimizin hamilelik haberi almamizi nasip etsin
havva_5 caglartrr çok güzel kilo vermişsiniz bence bir ayda üstelik. Bence de kilonuz fazla değil asla. Regl gecikmesinin sebebi gebelik olur inşallah ya