melike__41 Deletedmom_878 senin testlerin gördüm sende yakalamışsın senin de dün koyu bugün silik ovülasyon olmuş bundan sonra beleme süreci
Deletedmom_878 melike__41 yok aşkım benim testler değil onlar yorum yapmışımdır ben hiç test kullanmadım
melike__41 Deletedmom_878 ama adetimiz aynı gün bitti yüksek ihtimalle aynı ilerler seninse bu günler yüksek ihtimal sen önümüzdeki bi 5 gün daha devam et denemelere o zaman
Deletedmom_878 melike__41 yok aşkım benim değil ben hiç kullanmadım ama diğer ay tutmazsa alırım sanırım
Deletedmom_878 melike__41 yarın yapılacak mı bugün değerlendi dünde değerlendi ay hergün yapması da kötü ya 😀
Deletedmom_878 Kubra381 ben sanırım önce idrar testi yaparım evde ona göre giderim of bu süreç çok stresli son zamanlar hiç geçmiyor genelde
Kubra381 Deletedmom_878 biz hiç korunmadık canım çocuk olduğundan beri ama 2 aydır ilaç kullanıyorum geçen ay klomen kullandım bu ay Femara
Deletedmom_878 melike__41 aynı anda yazdık ama herkes diyor yumurtlama önce yumurtlama da bide çatlama da 3 gün üst üste diyor yaşıyorsa neden 3 gün üst üste anlamadımmm
melike__41 Deletedmom_878 Bencede üst üste olması saçma ben dün yapmadım mesela bugün yaptım oda bi stres zaten en önemli olan şey stres zaten içerde 3 gün yalıyorlar
Deletedmom_878 melike__41 bende şu takvime baktım dünle bugün yüksek yazıyordu iki defa oldu yoksa bir gün arayla 12 sinde başladım 3 ünde reglim başladı 9 unda bitti 12 sinde başlamışım inşallah tutar ya bu forum da insanı stres yapıyor yeminle