MasaaL Kızlar iççamaşırım ıslanmış 3 parmak boyutunda , idrarımın olmadıgına Eminim. Suyum olabilir mi??? 38+5 olduk az önce. Nişanım felan gelmedi daha. Devlete gittiğimden dolayı doktorum yok hastane cok uzak napıcam 😔
Polo MasaaL bence eczane git nöbetçi Bazı pedler var su gelince renk deiştiriyo Onunla takibini yap Sancın yoksa sabaha kadar bekle Yarın Ama kesin dr na git
Fison MasaaL suyun geçtikçe nişan geliyor panik yapma biraz bekle olmadı gidersin Allah yardımcın olsun
Miray2018 canım benim suyum akmıştı biraz bacaklarımdan sonra biz hastaneye gittik orda doktoru beklerken girmeyi gece gittim birden dahada çok geldi altıma depend koymuştum biraz daha bekle istersen kontrol et gelişini çamaşırını değiştir bak yine ıslancak mı
MasaaL Miray2018 Ben de ped koymuştum pedim de hafif ıslak, akıntı değil su bildiğin. İççamaşırımda dediğim gibi ıslanmış. Şimdi uyumuycam kontrol ediyorum sürekli😪
Miray2018 benim o gün nişanımda gelmeye başlamıştı sabahtan akşama kadar hep haff bi pembelik. son haftalarda çamaşır ıslanıyor bazen sen farkında olmadan eminim diyorsun ama uzaksa hastanelerde biraz daha bekle dediğim gibi gelmeye devam eder eğer suyun geliyorsa çoğalır
Miray2018 zaten geldimi suyun hızlanıyor birden nişanınla gelmeye başlıyor hastane uzak dediğiniz için dedim en ufak bi aksilik sezerseniz mutlaka yinede en yakın hastaneye geçin