AsilveAnnesi Popmum bu sebeplerden ötürü böyle hissediyor olabilirsin ozaman. Allah yardimciniz olsun saglikla kavuş bebegine canim 🙏
Ssraa Büyük gün deyince ay benim para günüm var hazırlık yapmam lazım o günü soruyorsun olarak algıladım😂☺️
Gulhannn Taila Rabbim kolaylıklar nasip etsin hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah ama bizimki biraz sabırsızmış son haftaya kalmaz dedi doktorumuz 🙈😃
senasilayildiz Yshlt son 40 çok şükür bitirdik sayılır 🙏🏼 Kızımız beklerse 40 ama yaramaz durmuyo yerinde 😍😍🥰🥰😂😂😂 rabbim sağlıklı gebelik ve doğum nasip etsin sağlıkla gelsin kuzucuklar 🤗
Hbsanneoluyo SevgibiR doğdu çok şükür meleğim😍 Kızlarrrr çooooook farklı Bi duyguymuş bebeğim yanımda uyuyo Bakmaya kıyamıyorum nazarım değecek diye😭 Rabbim sizede nasip etsin ♥️
SevgibiR Hbsanneoluyo AA senin bebek sonunda suni mi verdiler kendi kendine mi doğdu gözün aydın 💟 hbs anne oluyor sıra da bana geliyooo
Hbsanneoluyo SevgibiR bebeğim 9 günlük oldu biraz önce doğum hikayemi paylaştım suni sancı dan sonra sezeryan oldum cnm☺️