senaninannesi_ kızlar doğum paketi tam olarak ne oluyor özel takipliyim mesela şimdiden dığum paketi alsam muayeneler ücretsiz mi oluyor anlamadım tam olarak ya 14. Haftadayım kaçıncı haftada alınıyor açıklarmısınuzz 💖💖
Nisanmomy senaninannesi_ her hastanenin doğum paketi farklı oluyor iyice incelemenizi öneririm. Ortalama 8 defa ücretsiz muayene ve doğum masraflarının ve doğum sonrasında bebeğe yapılan bazı testlerin dahil olduğu paketler oluyor. Siz hastanenizden paket içeriği ve fiyat hakkında bilgi alın. Ben kendi doktorum için almak istedim ama doktorumun hastane ile doğum paketi anlaşması yoktu.
ElaEge senaninannesi_ genelde 3 paket oluyor silver doğum oda süslemesi falan içeriyor gold bi üst sekmen yani doğum süsler vip hizmet ve 9 muayene hakkını içeriyor elmas platinum paket her şeyi içeriyor doğuma kadar tetkikler tahliller muayeneler doğum sonrası gelişen komplikasyonlar vip hizmet falan hastanede hastaneye değişiyor tabi bunlar fiyatta paketlere göre artıyor gebelik başında satın alabiliyorsunuz