Deletedmom_8793 Kızlar bu doktora muayene olan var mı 24+5 haftalığım yarın muayene olacağım detaylı ultrasonda
ezgi3452 Deletedmom_8793 bir bilgim yok üste ciksin canim🙌 sadece ben de bir perinatog arayisimdayim muayene ücreti falan nedir acaba bilen bir arkadaş onuda cevaplarsa çok sevinirim🤗🫶
ilaydauysal Deletedmom_8793 ben kendisine iki defa detaylı ultrason için gittim tek kelimeyle harika ben çok gergindim aşırı rahatlattı beni ben çok çok memnun kaldım açıkçası tekirdagdan İstanbul’a geldim keşke İstanbul’da olsaydım da beni takip etseydi
Lacrimosa87 Ben oldum muhteşem bir doktor çok ilgili detaylı ultrasonu çok iyi yapıyor hem dosya şeklinde veriyor her bilgiyi hemde mail olarak iletiyor tertemiz muayene yerleri ben hala arada mesajlaşıyorum sosyal medyadan çok tatlı biri birde bebekle ilgili herşeyi tek tek açıklar ayrıca soru sormaktan çekinmeyin sizde sabırla cevaplıyor herşeyi
Deletedmom_8793 Lacrimosa87 ay sevindim İnşallah bizim de böyle geçer kilolu gebe kaldığım için çekiniyorum bazı Doktorlar aşırı tepki veriyor diye
Lacrimosa87 Deletedmom_8793 bende kilolu gebeyim hemde 80 kilo ile hamile kaldım hiç öyle şeyleri konu bile yapmıyor hoca hatta ben birkaç böyle söyledim şişmanım falan diye hoca ne olacak ne alaka dedi biraz dikkat edersin o kadar dedi umarım güzel geçer güzel haberler alırsınız
Deletedmom_8793 ilaydauysal ay çok sevindim böyle şeylerde o zaman İnşallah yarın da bizim güzel geçer
hatice6152 Acaba kendisinde dogum deneyımı olan varmı bir türlü bulamadım kendisine sezeryan olan varmı sordum ama hiç rastlayamadım evet detaylısında çok bilgilendirici gerçekten ama dogum deneyımı olan varmı
Beyazpapatya135 Çok iyi bir hoca, devletteydi kendi yerini açtı, hastalarıyla çok ilgili geçen hafta kuzenim gitti, yüzünü göstersin diye o kadar çok uğraştı ki. Ben de 5. Ayımda ona gideceğim inşallah