ikicocuklubiranne Selvozge evet rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmeyi de nasip etsin😊
elifagace Selvozge aramızda tam 1 hafta var bizde an itibariyle 30 olduk hindistan cevizi prensesim😍😂
Selvozge elifagace aa ne güzel 😍 Maşallah ikisinede ☺️🙏🏻 Normal yada sezaryen ne zaman Doğum kısmetse planlar nasıl 😊 Bebiş nasıl kaç kilo ☺️
Eymnm Selvozge 34+5 olduk prensesimle 23 gün sonra sezeryanla kavuşcam yavruma inşallahh Kavunuz🍈 şuan😂
Selvozge Gzddlk ay ne güzel sizin oğlan bizim kız 😍☺️ Tahmini Doğum ne zaman dedi doktorunuz ☺️ Bebiş nasıl kaç kilo 😊
Gzddlk Selvozge dün gittim canım kontrole 40 cm boyu bir hafta önde dedi kilosu da haftasına uyumlu 1.200 gr dedi çok şükür bi sıkıntımız yok.Doğum tarihi içinde 38 39 haftalar arası dedi 38 artılarda alır heralde 😊
MerveZafer Selvozge yiyoruz ama inatçıyız galiba 🥰 var edene kurban olurum ya kız erkek hiç fark etmez sağlıklı olsun da. Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize 🤲🏻🤰🏻
Selvozge Chan ay çok az kalmış 🙈😍 tahmin edebiliyorum zordur bu zamanlar sezaryen yada normal ne düşünüyorsunuz ☺️
Selvozge MerveZafer amin canım ☺️🙏🏻 Yüce mevlam ne ederse güzel eyler rabbim hayırlı evlat versin hepimize ☺️🙏🏻
elifagace Selvozge kontrolümüz salı günü en son 2 hafta önce 1200 gramdı bakalım büyümüş mü🙈Normal istiyorum desem de doğumu bebek belirliyo ne desek boş normal istiyorum ama şartlar uymazsa mecbur sezeryan🙊
Selvozge MinnakBebegim inatçı minnoş ☺️ Bol çikolata yede git gösterir ☺️ Sağlıkla gelsinler inşallah ☺️