Deletedmom_787 busrasya2334 tsh geçen ay 2.70 di bu ay çok sağlıksız beslendim stres vs olumsuz durumlar da vardı belki o da etkilemiş olabilir kadın doğum tsh için ilaç yazıyor mı canım bilgin var mı ? Prolaktin ilacı kullanırsam sorun oysa hamile kalma şansım artar mı 🥺💕🌸
busrasya2334 Deletedmom_787 kadın doğum yazmaz canım dahiliye veya endokrin yazıyor prolaktini de hiç kafanıza takmayın arkadaşım ilaca başladığı ay hamile kaldı hemen
benberyy Deletedmom_787 normal sınırda yani orta da cunku 2 ile 4 arasi iyi rezervmis seninki de fena degil. Benim mesela 0.89 dusuk çıkmıştı doktorlar rezerv ile kalite ayni sey degil 1 kaliteli yumurta yeterli demisti
birumut_ Deletedmom_787 tsh benim de 4,3 dü 50 günde 2 nin altına düşürdük ilaçla bir dahiliyeye de görün istersen gebelik planlamasındayım tsh 3,48 çıktı dersen yardımcı olacaklardır gebelik için 2 ve altı olmalı sanırım
benberyy Deletedmom_787 ekim ayında öğrenmiştim amh degerimi saglik beslenmeye çalışıyorum yaklaşık 20 25 gündür de laydfert diye takviye kullanıyorum canim doktorum onu onerdi