Hial75 Kızlar benim yatak odam çok küçük bebeğime nasıl bi yatak almam lazım park beşik sallanmıyor diyorlar oda çok yer kaplıyor diyorlar nasıl bişey bulmam lazım
ikincibakalm Hial75 ben ahşap anne yanı kullandım ayakları tekerlekli çok memnun kaldım sallanan beşiğim olmasına rağmen sadece onu kullandım istediğimde diğer odayada çekebiliyordum 2 yaşına kadar kullandı oğlum
gizemli00 Hial75 valla adını bilmiyorum ama 🤣 geçen ebebekte bir beşik gördüm yatak aslında 6 aya kadar anca kullanilir sallanmıyor hafif dikdörtgen bı kenarida aşağıya iniyor anne yani beşiği gibi benim hoşuma gitti ama ikinci çocuk olunca almadım
sunbloom123 Hial75 benimde yatak odam küçük park yatak aldım ama odama asla sığmaz trendyoldan bakabilirsin polly beşikten aldım çok rahat taşınabilir
Deletedmom_8793 Hial75 anne yanı beşik yazdığın zaman sayfalarda sallanan böyle küçük tarzda beşikler çıkıyor fiyatları da uygun 1000 TL onlardan alabilirsin benim de odam küçük onlardan aldım
sunbloom123 Hial75 çok ince bişe içinde gelen işe yaramaz onun içine babynest aldım ben hem yüksekte dursun biraz diye
bersuu Hial75 e bebek de kişi seeper doğal ahşap sallanabilen beşik var sepet beşik hem tekerlekli hem küçük oğlumda kullandım şimdi kızıma da onu kullanıcam ve katlandığımda da yer kaplamıyor seyehatlerde vs rahatça taşınıyor