Strongirl_ canan_55 2 çocuğuma da kanguru kullandım. AVM de rahatça geziyordum valla çok memnunum. Yenidoğan dan iticaren kullandim
ranakzrn2 canan_55 ben ilk bebegimde kanguru aldim onu hic sevmedi 5-6aylikken baslamistim sanirim ben gec kaldim simdi tekrar hamileyim sling almayi düsünüyorum hemen takabilmek icin
canan_55 ranakzrn2 ben de ilk aylarda kullanmak daha iyi olur diye sling düşndüm yumuşak olduğu için ama genelde kullanmayı önermediler
ranakzrn2 canan_55 valla benim yakinlarim hep sling kullandi cok memnunlar o yüzden kullanan kisiye ve bebege göre degisiyo ben sling alip kullanicam
YyyyYasemin canan_55 evet millet iki dakikada yapıyı pıt pıt ama ben kendime güvenemedim diyelim çok pinpirikli olduğum için
nrbnsnck canan_55 bende ilk bebeğimde ikiside vardı ilk zamanlar için kesinlikle sling daha güvenli oluyor kafasını korumak falan sonrasında 3 aylık falandı kanguru kullanmaya başlamıştım ben
demetov canan_55 ben ilk zamanlar kanguru kullanılamıyo diye bildiğim için ikisini de aldım İlkinde sling kullanılıyormuş.