eda_nu8 Ayda kalça ağrıları oluyor mu ben oturmakta zorlanıyorum hep uzanmak istiyorum kalça ağrım çok
sunbloom123 eda_nu8 hatta bel ağrısından dolayı regliyi bekliyodum çok şükür hamile olduğumu öğrendim 🥰😂
eda_nu8 sunbloom123 ya hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah 🌹 bende aynı şekil regl ağrısı ile birebir bı ağrı var
sunbloom123 eda_nu8 amin teşekkürler inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini🤲 o regl ağrısı gibi ağrı sanırım normalde regl olduğun zamanda gebeliktete ağrsını hissediyormuşun diye duydum ara ara hala öle ağrı yaşıyorum
eda_nu8 Kahvaltı görmek bile istemiyorum hiç canım istemiyor öğlen akşam çok iştahım açık ama bugün henüz bir şey yiyemedim acıkıyorum fakat yiyemiyorum sizce neden
gizemm65 eda_nu8 ay çok kötü bir his ağzımda sürekli geçmeyen çok acı bir tat var ne yediğimden anlıyorum ne içtiğimden bende.
eda_nu8 gizemm65 benimde öyle Kahvaltı görmek bile istemiyorum hiç canım istemiyor öğlen akşam çok iştahım açık ama bugün henüz bir şey yiyemedim acıkıyorum fakat yiyemiyorum sizce neden