barbies Kızlar ilk idrarla ypmadım öğlede yaptım ama negatif. Adetlerim çok düzenlidir. Bu şekilde olup sonradan pozitife dönen var mı? Geçen ay kimyasal yaşadım ilk denememdi . Bu ay çok güzel değerlendirdik olmayınca bi acaba bi sorun mu var diyorum
Cadoloz barbies lütfen bekle 22 sinden önce yapma testler bosa gidiyor vede üzülüyorsun bosuna olsada cikmayacak o yüzden sabırlı ol ve 22 sinde guzel haberler ver bize 🥰 benmde bat 25 ama 25 inde yapcam kendi kendime yemin ettim öncesinde yapmayacam diye çünkü belki suan bebegin yerlesiyor ve sen yok diye uzuluyorsun bu yuzden yerlesemeyecek belki o yuzden var içimdesin de hisset ve 22 sinde yap en azindan bence canim 🥰
barbies Cadoloz ay inşallah öyledir ya. Bende kendime söz vermiştim 3 gün kalaya kadar yapmayacaktm ama o testlerin evde olması batıyo adeta yapmadan duramıyorum. İnşallah pozitif olur inşallah 🤲
barbies umransag avox la mı yaptın öncesinde canım avox genelde doğru çıkartıyo ve erken algılıyo inşallah pozitifi görürüm bende
barbies twomam inşallah canım yaaa daha dpo :7 geçen ay kimyasalda silik çıkmıştı hemen 6 gün kala şimdi çıkmayınca üzüldüm ya inşallah pozitifi görürüm
twomam barbies sağlıkçıyım boş gebelik dış gebelik mol gebelik gibi kimyasal durumlarda beta hcg normalden daha fazla artabiliyor o yüzden daha erken gözükmüştü belki de
umransag barbies hayır Awox değil,days doctor negatif çıkardı yani erken gebelik testi olarak kullanılmamalı bence çünkü doğru saptamamadı âdetten üç gün öncesini