zuloss Sekerkupu yaa ben kızımı hemen net öğrenmiştim hiç değişmemişti 10 haftalıkken kız demişlerdi bunda benziyor diyince biraz şaşırdım 😀
zuloss Sekerkupu kızımda öyleydi gerçekten hiç kendini gizlemedi bu bebeğimin ne zaman baksam poposunu görüyorum 😂
zuloss rumeysozad bana ilk defa cinsiyet tahmini yaptı emin gibiydi doktor zaten tayinden dolayı suan özel hastanenin olmadığı bir yerdeyim devlette net söylemiyor anlamadım
aysegulk07 zuloss Tunceli’de falan mısınız öyle tahmin ettim bizde tuncelideyiz de devlete gidiyorum bende net şekilde söyledi 15te de 18 de de bana erkek dedi
zuloss aysegulk07 yok Tunceli’de değilim ama çok uzak sayılmaz 😀 muştayım. Bir tane özel hastane var oda olmasa da olur yani 😂 sağlıklı olsunlar yeter zaten de insan bir netlikte istiyor yani
aysegulk07 zuloss Evett ya net olsun istiyor insan yoksa hep kafa karıştırır inşallah bi an önce netleşir sizin de 😍
busr355_ Bende Diyarbakır da özel hastanede 12 haftalık iken iki kontrolde kıza benzettim net olmamakla beraber dün gittim erkek dedi ve ikinci gebelik bir oğlum var bir de kızımın olmasını çok istiyorum sağlıklı olsun da