eed21 Kızlar 75 Gr şeker yüklemesi sonucum Açlık 91 Tokluk 1. Saat: 156 Tokluk 2. Saat: 129 Nasıl daha doktora göstermedim
eed21 Bu arada hemşire ilk cihazla olctu 82 çıktı açlık önceki günde normal kan vermiştim şekere bakmışlardı 87 çıkmıştı anlamadin
eed21 sunbloom123 dikkat ediyorum aslında çok tatlı yemiyorum kafam karisti normalde hiçbir hastanede açlık böyle çıkmazdı mesela dün daha baktılar 87 idi sabah hemşire yükleme öncesi baktı 82 çıktı ama kanda 91 bende anlamadin
sunbloom123 eed21 benim açlık 86 1. Saat tokluk 150 2. Saat 87 çıktı doktorum normal ama dikkat ettiğin için normal çıktı dikkat etmesen artar dedi evde sürekli ölçüm yapıyorum ve evdeki cihazlarda zaten 10-20 birim fark oluyo bende randevu bulsam kan vericemde bulunmuyor ya
eed21 Kızlar lütfen ölçüm cihazına güvenmeyin takip ediyosanuz da kan verin hemşire benim parmaktan ölçtü hemen iki dk içinde kanı aldi 10 değerlik fark çıktı resmen. Nasıl oldu anlamadım. Rabbim tüm bebisleri korusun
eed21 sunbloom123 dahiliye ya da aile hekimine de yaptırabilirsiniz bence. Ben de yarın gorusecem doktorumla bakalım o ne diyecek
coolmom1 Aslında bu test tatlı yemekle ya da yememekle alakalı değil, şeker hastalığına yatkınlık çok önemli. Genetik faktörleri de unutmamak lazım tabi ki. Açlık max 92 Saat max 180 Saat max 153 olmalı diye biliyorum ben bu durumda da biraz açlık şekeriniz sınırda ama takibinizi yapan doktor daha iyi söyler tabi ki şeker takibi yapmışsanız problem yarayacak bir tablo yok içiniz rahat olsun 🌸
eed21 coolmom1 sağolun onceku günde bakmıştım 87 idi açlık o yüzden çok korkmadım o değerden açıkçası üç dört hafta öncesi de 83 dü sık baktiran biriyim. Teşekkür ederim ♥️
sunbloom123 eed21 dahiliyeye randevu bulamıyorum aile hekimi bazı değerlere bakmıyo o yüzden dahiliye randevusu kovalıyorum ama bulamazsam son çare aile hekimi siz kaç haftalıksınız
eed21 sunbloom123 aile hekimi benimki çok iyi ya baya bakıyor. Size de söylerseniz en kotu şekere bakarlar bence. 27 haftaligim siz peki
eed21 sunbloom123 rica ederim ♥️ Allah bağışlasın sağlıkla kavuşun inşaAllah. Şeker çok korkutuyor insanı. Umarım sonuna kadar yükselmez hiç bir annenin
sunbloom123 eed21 amin inşallah sizde bebişinize sağlıkla kavuşun herşey güzel gitsin inşallah 🤲 evet bende tansiyonda şekerde yok ama ikisinden de korkuyorum gebelikte de bir anda çıkabiliyomuş olmasa bile