Sevgili hamileler yıllardır düşük olan kanım hamilelikte daha da düşmesin diye çoğu hamile gibi kan ilacına başladım. İlk devletin verdiği ilaç kabızlık ve şişkinilk yapıyor diye özelden bir tane alayım dedim. Sosyal medyada yıllardır güvenilir bir sima olan doktor ümit aktaşın ne kadar pahalı olsa da demir ve b12 takviyelerini aldım. Hatta o kadar zararsız içerik olduğuna inanıyordum ki kardeşimede ısrarla aldırdım. Şimdi Ümit aktaşın hiç bir platforma ürünleri hakkında olumsuz yorum yapılmasına izin vermediği , yorumları kapattığı sildirdiği ve fason üretim yaptığıyla ilgili mesajlar gördüm. Kan tahlili sonucumda çıktı bugün . 4 ay öncekinden hem kanım düşük hem b12 düşük çıkmış. Hiç faydası olmamış cidden. Morelim çok bozuldu. Kardeşime de o kadar ısrar ettim masraf ettirdim o da hamileydi canım çok sıkkın. Hiç bir yerde gerçek kullanıcı yorumu yok. Bari ben başkalarıda hamile hamile zaman ve para kaybetmesin diye buraya yazmak istedim. Sanırım devletinkisini kullanacağım. Doktorum onaylarsa damardan alacağım. Bakalım