iremfsll iremfsll @asya8melek canım bak bu ultrason görüntümüz doktorum çıkıntı görmediğini ama bu haftalar cinsiyeti söylemeye erken olduğunu fakat yüksek ihtimalle kız diyebileceğini söyledi 🤗❤️
priencessgirlmom Peki ya bizimki ne bakar mısınız ? Kaç defa kızdan erkeğe erkekten kıza döndü net bişe söylenmedi bu görselde 17+5 haftalık iki farklı doktorda kararsız kaldı hem erkek hem kız dediler sonra detaylıya kaldı dendi🙏şuan 19 haftalığız deletedmom43191 senaakck honeyandsun kimchikimdi asya8melek
honeyandsun Ya size ne diyecekler çok merak ettim çünkü benim bebişimin bacak arası ultrasonu da böyle 😅 Doktor %70 tahminim var ama söylemiyim haftaya bi daha gel dedi buraya attım herkes erkek dedi anlamadım 😂 Baana göre sizinki de kız 💕
iremfsll honeyandsun benim doktorumda yüksek ihtimal kız çıkıntı görmüyorum ama bu haftalar cinsiyeti net söylememiz için çok erken dedi🫠
honeyandsun deletedmom43191 İşte böyle 🥹 Video da çekmiştim onu da çok inceledik bi şey göremedim ama belki benim göremediğim vardır bilmiyorum 🥲 4D görüntüsünde de göremedim 🤷🏼♀️
honeyandsun iremfsll Biz söylemesini istemedik bilmiyorum o yüzden o %70 ihtimal ne 🥲 Sağlıkla gelsinler 💕
iremfsll deletedmom43191 bir oğlum var 2,5 yaşında birde bu bebiş kız olursa daha ne isteyim 🥰🥰❤️ inşallah 🤗
honeyandsun deletedmom43191 hahahah 😅 Biz de öyle düşünüyorduk herkes erkek dedi bakalım artık öğrenicez elbet 😂