nurdurann nurrkarra Merhabalar , ben gaziosmapaşa medicalpark hastanesinde Shahla hanıma gidiyorum çok memnunum doğum paketi aldım
nurdurann iremgulkul Merhabalar , Gaziosmanpaşa Medicalpark hastanesinden paket aldım 21 haftalıkken her şey dahil doğum şekli ayırt edilmeden 86 bin ödedik
nurrkarra @“nurdurann” çok uzak orası yaa 🥺 yani mecburi yolu düşünmem lazim yeni ev aldık, motorumuz var şuan araba olmadığı için yakın ilceler daha iyi olur 🌸 Ama tavsiyen için çok teşekkürler
purplecloud sugunes sanırım o doğum paketi fiyatı, sadece doğum 87 bin olarak fiyat aldık biz tabi bu ocak zamından önce ki fiyat ocaktan sonra artacak
Tucee7- sugunes sadece doğum benim doktorumda paket geçmiyor zaten ordaki doktorların çoğunda paket geçmiyor gibi bişey öpretim üyesi dışında
Dark34 Mervezzz hayır hala yapmadm 40+4 Doktorum gül hanımla konuştuk bekleyelim şimdilik dedi yıl başina kadar beklemeyi düşünüyoruz
ftmanurklc iremgulkul merhaba koru hastanesinden doğum paketi aldım fiyatları değişiyor 85.000 bin tl olarak fiyat verdiler bana Ankara Çukurambarda dediğim hastane yılbaşından sonra zam yapılacak diye bilgi verdiler🙂
songulattepe iremgulkul Ben 16 haftalıkken İstanbul Avr. Yakası Gop Medicalparktan doğum paketi satın aldım 101 bin tl. Dr doç ve paket kapsamlı.
biranne___ QBuse1123 hayırlı olsun rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin memnun muydunuz doktordan