mlsdd Kızlar 18+1′im ilk gebeliğim ve henüz harekete yorabileceğim bir durum olmadı 🥹 Siz de durumlar nasıl?
damlatugay mlsdd benimde ilk gebeliğim yarın tam 20 haftalık oluyor şu an 19+6 yım hala hissetmedim bebeğim erkek
Bykessra mlsdd 22 haftalık oldum ilk hareketleri 18 haftanın içinde hissettim ama çok hafif şekilde şu an bayağı net özellikle geceleri kıpır kıpır 😁 Sizde en geç bir haftaya hisssetmeye başlarsınız bence
Washingtonxyz mlsdd karninizda bebek hareketi degilde bebegin bulundugu kismi plesanta vb onu hissediyormusunuz
Washingtonxyz mlsdd benim de ilk gebelik ve ben bebegin bulundugu kismi doktor soylemeden biliyordum 10.hafta felanken tespit etmeye basladim genelde yururken daha belirgin hissediyorum
mlsdd Bykessra iftara sıkışıkken benim de öyle ama eskisi gibi de yumuşak değil karnım, bi sert geliyor elime hep normali bu mu bilmiyorum
mervesdoruk mlsdd 20 haftaya gircem sanki hissetmeye basladım gibi kıpırdanıyor karnım ama tam net değil 2 gebeliğim
ddrys Bende 20 haftalıkken hissetmeye başladım sanki karnımda kalp atıyor pıt put sizce bebekmı yoksa damarmı atıuor
zmomr ddrys bebektir canım gün içerisinde birkaç kez hissedersin zaten ben 18+5 de hissetmiştim hareketleri hissetmede plasenta konumu da baya etkili kişiden kişiye değişmesi normal