Sevgiiss Bir erkek annesiyim şimdi kız annesi olacağım inşallah . ilk kıyafetini aldım , kız bebek bölümünde kendimi kaybediyorum resmen 😀 Rabbim giydirmek nasip etsin 🤲🏻 çok heyecanlıyım kızlar. Yolun yarısını geçtim. Zaman geçmiyor sanki 🥹😍
sevaldqn1 Sevgiiss kız bebek kıyafeti candır cannnnnn kaybetmemek elde değil eşim mümkünse mağazaya girme internettwn sipariş ver batıyoruz hepsini görünce diyor akajajsjahah
sevimlipandahii Sevgiiss ben sana demiştim kız hissediyorum 😄sağlıkla gelsin inşallah çok güzel aldıklarin😍
ebrudefnee Sevgiiss sağlıkla kucağınıza alın cinsiyet ayrımından değil ama kız bebek hayali çok güzel tabiki erkekte güzel ama ne biliyim kızım elbiseleri tokaları cıvıl cıvıl kıyafetleri insan değişik bi hevese kapılıyor bende ilk gebeliğimde daha cinsiyetini öğrenmeden 1 tane elbise almıştım kız olursa giydiririm erkek olursada çevremden birine hediye ederim diye kızım oldu çok şükür şimdi 2. Ye hamileyim bende bakalım ne olacak tabi sağlıklı olsunda
Sevgiiss sevaldqn1 ayy bende öyleyim . Oğlum durmadığı için mağazada 10 tur koştuğundan bunu alabildim , o olmadan gidip rahat rahat bakmak lazım 😄😄
aboutbehis sevaldqn1 Butun maas ona gidecek neredeyse ya tam kafayi yemelik kimse de durdurmuyor 😂😂😂 Galiba icimizde yasamadigimiz ya da yasayamadigimiz prenses cocukluktan kaynaklaniyor bu istiyoruz ki en tatlisi olsun en pembisi olsun geri kalmasin😄😄😄