fatmagul24 Kizz :) niye korkuyosun korkcak bisey yok. Ya ben normal dogumdan korkup ameliyat altina yatanlari anliyamiyorum ya. Bende sezeryandan asiri korkuyorum. Normalin rahatligini dogumdan sonra anlicaksin. Cok guzel bi duygu. Dogum yaptin. Odaa goturuyolar seni yatagina gectin rahat rahat yuruyerek kendin oturdun. Cocugunu aldin kucagina ne acin var ne sizin. Altta dikislerinde acimiyo. Ohh misss. Sezeryanda ameliyata girixeksin. Sonra odaya alicaklar dogrulamiyacaksin. Cocugunu alamiyacaksin kucagina birielr memeni ve cocugu tutup emzirmeye caliscak. Kimse kusura bakmasi ama keyfi sezeryan duydugum en sacma sey. Sorun olur bebek gelmez tersgelir kaka yapar faln filan olur sezeryan yaparsin tabiki. Ama normalden korkuyorum sezeryan olimi ne ya. Sezeryanda kork asil. Ameliyat olucaksin karnini kesicekler 7 kat. Hepsini gectm. Cocuk icinde sezeryan iyi degil. Ayrica soktor niye 39 a kadar bekliyelim diyo. Kilosumu cok yada suyunda falan sorunmu var gelisimimi az niye 40-41 degilde 39