twomam Cadoloz çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah bu ay sen de al bu mutlu haberi 🌸 hiç üzülme bu benim ikinci gebeliğim akıntım yok denecek kadar az yerleşme kanaması nedir bilmem
twomam Mutlubiriol evet kullandık pik öncesinden olmadı bence çünkü teee pikten 2-3 gün önce ilişki yaşayabilmiştik ama çatlama günü sabah ilişkiye girdik bence o tuttu
twomam tuba_grz sağlıkçıyım daha şimdi bir hastadan dua aldım “rabbim tüm dualarına cevap buyursun” dedi bana çok hoşuma gitti Ben de duamı edeyim Rabbim bu ay seni hayırlı bir evlat haberi ile nasiplendirsin kardeşim ve buradaki isteyen tüm kardeşlerimi
tuba_grz twomam Allah razı olsun o kadar içten söyledin ki duygulandım rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın🥹🙏🏼
twomam umransag ya daya doktor ve Artımed hiç iyi şeyler duymadım benim dün ki artımedti beni yanıltmadı ama
Ozlemmm3535 twomam ayyy hayırlısı olsun inşallah canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin 💘💘
nevinbulyaman @twomam aynıbelirtilerim var gittikçe artıyor ve ayrıyetten belimde kopuyor idrar teslim silik çıktı hafiften var hCG m’de iki sefer 1.20 çıktı
Deniiibayyy forumm bacım benim adetten 1 gün önce 2,03 tü adet günü 8 e yükseldi. Sıfırlı çıkıyor genelde 2 ümit verici