Nihallce Merhaba herkese bebek arabası hala almadım ve ne alacağımıda bilemiyorum. Evimde puset var suan onu kullanıyorum. Sizce kabin boy bi bebek arabasımı almalıyım? Yoksa travel mi? Birde Puseti ne kadar kullanıyoruz ilk uc ay mı?
kizmizimavi Nihallce 4. Ayda oturma unitesi kısmına geçtik biz, kışa denk geldi, montla pusete sığmadı bebeğimiz. Eğer bebeğiniz dogduysa ve hala araba almadiysaniz kabin boy alın derim. Zaten puseti belli bir süre kullanmışsınız çünkü
Baklavaseverim Nihallce Ben puseti 7 ay kullandım hem travel hem de kabin boy bebek arabam var pusetin varsa puset takılan çift yönlü kabin boy bebek arabaları var onları önerebilirim şu an kabin boyu kullanamıyorum tek yönlü olduğu için travel sistem olanı kullanıyorum rüzgar nereden esiyorsa ona göre yönünü değiştiriyorum yoksa bebeğim hastalanıyor
Busranur_mnts Nihallce ben puseti görümcemden ödünç aldım kabin boy bebek arabası aldım puset 4 5 Ay anca kullanılıyor diyorlar travel baktım ilk o da ağır geldi gözüme hafif kolay katlanan bi bebek arabası aldım çift yön olsun istiyordum ama onlar da kaba geldi katlaması falan
bersuu Nihallce puseti 6 7 ay rahat kullanırsınız ben oğlumda travel almıştım fakat iki yıl sonra sattım bastona geçmiştim çünkü travel inanılmaz hantal oluyor hem yer kaplıyor hem kullanım olarak ağır oluyor şimdi ikinci bebeğime hamileyim ve kabin boy alıcam kesinlikle travellere bakmadm bile tecrübelerimden dolayı
Baklavaseverim Nihallce E bebekten bakmıştım markasını unuttum ama bir tanesi çok güzeldi çift yönlü pusete uyumlu kabin boy bebek arabası bakıyorum dersen direkt gösterirler kendin direkt mağaza da bakmadan alma mesela sür katlanmasına bak öyle al bana kalırsa herkese farklı geliyor mesela kraft boston benim kabin boy olanı çok güzel sürümü ama tek yönlü bir de büyük benim boyum 157 bana çok rahat geliyor ablam uzun mesela onun pek hoşuna gitmedi biraz aşağı da kaldı travel sistem olan da kraft Lima onun da sürümü çok rahat mesela onu da çok severek kullandım kullanıyorum
zuloss Nihallce ben 2.5 yıllık anneliğime güvenecektin soyleyeyım hala da kabin boyu severek kullanıyoruz kullanması rahat katlaması rahat kesinlikle kabin alın yolculuklarda da çok iyi oluyor