kartanesi___ Kızlar ben 30+2 oldum, şimdiye kadar hiç yalancı sancı yaşamadım ama bazen nasıl bir şey diye yaşamak istiyorum 🤣siz yaşadınız mı ne zaman yaşadınız ve gerçek doğum sancısından farkları neler gerçek sancıya göre çok mu hafif bir şey 🫶🏻
Fatma_furkan1996 kartanesi___ kız dur öyle diye diye doğurucan valla sabırlı ol biraz daha vakti var ama yalancı sancılar aynı adet sancısı gibi doğum sancısı kat kat artıyor canım zamanı gelince emin ol onu ayırt edebilceksin kendin belki suyun falan önce gelir bende öyle olmuştu sancım yoktu ama suyum evde gelmişti 4 saat sonra da doğumum gerçekleşti
Simlifar kartanesi___ 32 haftadan sonra old bende karnın taş gibi oluyor 1 dk geçmeden kendiliğinden geçiyor yalancı sancılar dedikleri bu kasılmalar
Fatma_furkan1996 kartanesi___ o kişiden kişiye değişir canım ilk gebeliğim de hiç yaşamadım ama şuan sancılarım çok oluyor adet sancısı gibi belimden kasıklarıma vuruyor
kartanesi___ winnie_the_pooh bazen bebek hareket edince bir tarafı sertleşiyor ama sancı farklı bir şey değil mi😂
kartanesi___ Simlifar aaa öyle mi ben böyle regl ağrısının daha şiddetlisi gibi bir şey düşündüm bende de o oluyor ama bebek hareket ettiğinde oluyor böyle kendini karnıma dayayıp itiyormuş gibi hissediyorum o an karnım sertleşiyor hatta acıyor biraz da bu kasılma mı oluyor 🤔
Simlifar kartanesi___ evet bu kasılma oluyor doktor da aynı bunu söyledi artık sürekli yaşarsın bunu gün içinde bebek sanki biyere ufak toplanmış gibi karnın sertleşiyor ama pozisyon değişirsen falan 1 dk olmadan kendiliğinden gidiyor ben 38 hafta olucak nerdeyse hiç adet sancısı olmadı hep bu kasılmaları yaşadım hale gün içinde oluyor kısalma da başladı bende doktor diyor sen baya sancı çekmişsin 🤭🤭
kartanesi___ Simlifar yaa şaşırdım şu an😂ben hiç öyle düşünmemiştim bebek kendini karnıma dayamış itiyor ondan karnım yamuluyor o kısım sertleşiyor diye bebek hareketine bağlıyordum yani hiç kasılmam var demiyordum ama anlık ağrıyor karnım
Simlifar kartanesi___ ilk zamanlar tabi hafif olunca bumu sancı falan diyorsun ama dogum sancısı bu değil sanırm bunlar yalancı kasılmalarmış 🤭🤭
kartanesi___ Simlifar ya işte yalancı sancı denilince ben böyle adet sancısı gibi bir şey düşündüm ama eğer buysa benim çoktan başlamış o zaman yalancı kasılmalar😂
winnie_the_pooh kartanesi___ evet o sertleşmeler kasılma oluyor 😅 aslında bebek değil rahim kasılıyormuş.
Simlifar kartanesi___ hayırlı olsun diyelim ozaman youtubeden nefes egzersizleri var kasılmalar gelince neler yapmak lazım nasıl nefes almak lazım onları izle faydası olur dogumda 🥰
kartanesi___ winnie_the_pooh ay ben şok valla ben de eşime sürekli bak bak bebek kendini itiyor karnımı yamulttu falan diyordum😂
Simlifar kartanesi___ bende öyleydim de doktorum ikna etti normal yapabilirsin diye 🤣🤣 bakalım hakkımızda hayırlısı olsun sağlıkla gelsin bebişler