Deletedmom_787 Merhaba rahim filmi çektirmem gerekiyor anestezili yapılmasını istiyorum daha önce gittiğiniz rahim filmi çektirdiğiniz özel hastane var mı? Fiyat olarak ne ödediniz ? 🌸
meryys Deletedmom_787 Bende cektirecegim adet olmayı bekliyoru, medicalpark keçiörende özge yücel çelik takipliyim😊
kavalakurabiyesi Deletedmom_787 bilkentte yaptırmıştım çokta memnun kaldım ağrı vs olmadı 4 ay sonrada hamile kaldım tercih meselesi elbettr ama 3dk bir işlem içim 15k çok fazla .
zehrabetul9 bi arkadaşım keçiören medikalpark hastanesinde yaptırdı daha yeni 15 bine sevgi yıldırım alta hoca yaptı çok memnun kaldı
meryys Deletedmom_787 Hayır regl bitince planlanıyor. Bende regl olayım bitsin çektireyim diye bekliyorum
pkoslubiri kavalakurabiyesi merhaba bende cektirecegim adet olmayi bekliyorum bilkentte hangi doktora gitmistiniz
kavalakurabiyesi Deletedmom_787 hayır değil korkmayın lütfen adet ağrısı gibi ağrı oluyor bilkentte zatrn hemen yapılmıyor bir liste veriyorlar o listeyi tamamlıyorsun en son hsg çekiliyor . Bu süreç 2 ay sürüyor
Elisa0110 Bussraayy bende bilkentte yaptırdım ama hiç duymadım anestezi herkes normal girip çıkıyordu kimseye anestezi uygulanmadı acaba arkadaşınızın farklı Bi durumumu vardı
Bussraayy Elisa0110 olabilir aynı doktora 3 yıldır tedavi için gidiyordu , bir de tanıdığı sanırım doktor
Elisa0110 Deletedmom_787 ben ilk başta korktum çünkü girip çıkanlar zorlandım ettim diyordu benm öyle abartılı şekilde canım yanmadı sadece şu vajinal muayene de kullandıkları alet var vajinayı açmak için sadece o acıtıyor canımı onun dışında verdikleri ilaç hiç canımı acıtmadı sonrasında da antibiyotik verdiler enfeksiyona karşı onu kullandım bişey olmadı çok şükür