aogoya Nilaypinar ya şöyle dedim en azından varsa bileyim erkense ztn 2-3 gün sonra gecikmeyle ortaya çıkar
irmairma aogoya benim 5 gün kala çıkmıştı , geç erken döllenme olaylarını bilmiyorum valla awox marka almıştım 100 ile öğrendim
ongen aogoya Ben de 2-3 gün önce erken test almıştım silik cıkmıştı anlamamıştım negatif sanmıştım gecikince öğrendim hahaa yani silik cıkar bence canım haber ver bize deee
Deletedmom_878 aogoya ama var gibi hayırlı olsuunnn nasıl değerlendirdiniz acaba övülasyon testi mi yoksa nasıl bildiniz yumurtlamayı
arilanki_ aogoya var canım bariz gözüküyor. bence hemen kan ver. cuma bugün sağlık ocağında versen haftasonu girer öğrenemeybilirsin de acilde ya da özelde verirsen 1-2 saate net öğrenirsin. bekleme bence git hemen kan vermeye. hayırlı olsun canım 🤗🥰
aogoya Deletedmom_878 yok yumurtlamadan değerlendirdim 3 gün yumurtlamadan 1 gün önce yumurtlama günü ve sonrası Ben ağrısını çok hissediyorum ve ayırt edebiliyorum bu günün çatladığını sonra programda baktım onlarda aynı günü vermiş çatlamaya
kartanesi___ aogoya Valla canım sen bilirsin ama ben sabredemezdim🤣hem zaten testte silik çıktıysa kanda kesin çıkar