ylnydgd damlossss benimkinin bacak boyu uzun anasına çekmiş kısçem. Tam tur atması zor dedi ama ihtimal tabi varmış ben zaten sezaryen istiyorum dönmesin 🤣
Senacanblt_ birbebismeselesiiii belki bir ihtimal olur Çünkü 39 . haftaya kadar benim eltimin makat gelişti sezeryan tarihi belirlendi o tarih gelmeden çocuk, döndü ve normal doğumu başladı biz çok şaşırdık mucize gibiydi
birbebismeselesiiii Senacanblt_ ya doktor sezeryan için gün verdi bende kabul ettim of kafam çok karıştı
Asmel damlossss en önemlisi o aslında,çocukta şöyle bir problem oldu cümlesini duymaktansa ben bebeğimi yanımda görüp sağlıkla evime götürmeyi tercih ederim o nedenle aşırı da takılmıyorum hangi yöntemle doğduğuna
Senacanblt_ birbebismeselesiiii yani son ana kadar belli olmuyor demekki onunkine şahit olunca anladım
Yagmustoprak1 birbebismeselesiiii 36. Haftaya girdim benimkide hala makat gelis ve tansiyon sıkıntım var benide alır kesin 38 de falan sezeryana öyle olunca zorunlu sezeryan oluyor dimi keyfi olunca daha pahalı oluyo
damlossss cylnboran04 evet bugün gittim baş geliş dedi normal yapabilir miyim dedim o doğum zamanı belli olur dedi anlamadım
Admsarzu 23 haftadan beri baş aşağı bebeğim 30+4 haftayım sanırım hala öyle inşallah dönmez 31+2 de kontrol var nst bağlanacak bakalim
cylnboran04 damlossss inşallah döner iki normal doğumum var Sezaryam olursam çık üzülürüm bana dua eder mısınız
damlossss cylnboran04 ederiz tabii canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah benim de ilk gebeliğim bende inanılmaz bir korku var inşallah su gibi gelir geçer
afitp birbebismeselesiiii canım korkutma kendini benimde her kontrole gittiğimde sürekli dönüyordu bi baş aşağı bir makat aşağı belki 10 defa döndü o kadar evham yaptım ki dedim daha dönmez bende normal doğum istiyorum dün dr kontrolüm vardı baş aşağı dönmüştü yine o yüzden çok dönüyorlar şuan 37 haftadayım içini ferah tut🌺
cylnboran04 damlossss Rabbim bir avazda kurtarsın ınsallah inşallah su gıbı doğumlarımız olur şuan kaç haftalıksınız