10 gün önce doğum yaptım ama 2 çocukla anca yazabiliyorum işte benim doğum hikayem planlı sezaryandı sabah 10bucukta doğuma alındım çok korktuğum için bana baticon sıkarlarken bile zangır zangır titremeye basladım iyi ki genel anestezi seçmişim diğerini kaldıramazdım ilk sezaryanım bu arada anestezi uzmanı geldi sana oksijen vericez dedi meger anesteziymiş derin nefes al dedi ve gerisini hatırlamıyorum ben tüplerimide bağlattım o yüzden ameliyattan çıktığımda saat 11bucuktu toplam 1 saat sürmüş bana esra hanım merhaba iyimisiniz diye seslendiler 2 3 kere gözlerimi açıp kapadım çok uykum var dedim uyuyabilirsiniz dediler ama uyumadım ama gözlerim habire kapanıp acılıyordu 1 saatlik uykuyla gitmiştim zaten ama 15 dakkaya kendime geldim doktor bana genel seçersen inanılmaz bir agrıyla uyanırsın demişti ama bana ben uyanmadan agrı kesici yapmıslar hiçbir şekilde agrım yoktu çok sasırdım odaya gittik hiç ağrı hissetmedim hemen serum ve agrı kesici taktılar gene bebeğe biraz anestezi gitmiş ona 15dkka oksijen vermişler yanıma getirdiler oda iyiydi hemen emzirdim üstüme kum torbası koymaya ve alttan muayene geldiler biraz acıdı doğal olarak ama dayanmak zorundaydım dayandım zaten 30sniye falan sürdü 6 saat sonra ilk yürüyüşte hemşireler geldi bize tutun karsıya bak dediler artık yapılan agrı kesicilerden mi bilmiyorum agrı hissetmeden kalktım ve azıcık yürüdüm gene yattım sadece doğrulurken yataktan ağrı hissettim ama dayanılmıcak agrı değildi çok normal bi agrıydı ikinci gün bebeği kendim aldım kucagıma kendim kalkıp yataktan yürüdüm kendimde şaşırdım hiç agrı hissetmememe hemşireler de şaşırdı benim için çok güzel bir deneyimdi ama eve geldik 5.günden itibaren agrım başladı vücudum o kadar şiştiki oturup kalkarken çok acı çekiyorum karnım uyusuk hissetmiyorum 40 gün devam eder dedi doktor mecbur kalınca mutfak bile temizledim 5.gün ama tabi hemen piliniz bitiyor benim hikayem buydu okuduğunuz için teşekkür ederim😘💕