babymom450_ merhaba, ben 39+6da doğum yaptım. 39+5. Haftada son muayeneme gittim 19 Ocak pazartesi günü doktor bebeğin suyu azalmiş sabaha suni ile başlatalım artık dedi. Yine moralim çok bozulmuştu o korkuyla eve geldiğimde duyduğum her şeyi uyguladım ilişki hariç. Doktor alttan muayene etmişti ve belki doğumu tetikler demişti öyle de oldu. Açılma da 3_4 cm vardı ona da çok sasirdim ve biraz da umutlandırdı. Çünkü daha önceki iki dogumda acilmam çok geç olmuştu. 12. Katta oturuyorum iki kez merdiven inip çıktım, pilates topunda oturdum fırsat buldukça daireler çizdim devamlı, sıcak duşa girdim belime tutarak squat yaptım, yarım ananas yedim, 20 ye yakın hurma yedim, ahududu yaprağı çayı içtim, bol bol doğum öncesinde ve sırasında sümmes sebile yesserah ayetini okudum eşime okutturdum. Allah’ıma şükür olsun ki doğumum çabuk oldu. Gece 1e kadar bu dediklerimi yaptım devamlı hareket ettim biraz yordum kendimi. Daha öncesinde de yapıyordum bunları ama kendimi yormadan yapıyordum aklima geldikçe. 2 gibi hastaneye gittik 2.52 de kızımıza kavuştuk. Sizin de çok kolay, çabuk ve hayırlı geçsin dogumunuz. ♥️ Panik yapmayın güzel geçeceğini düşünün devamli