Sym_123 Selam kızlar.Malatya eğitim araştırmada doğum yapan var mı aranızda?36 haftalığım ilk doğumumu İstanbul’da araştırmada yapmıştım ve memnun kalmıştım.Malatya da doğum yapanlar yazarlarsa çok sevinirim.Doktorum Serdar büğrü ve sezeryan olacam nasipse.
minel444 Sym_123 ben bundan üç buçuk sene önce normal doğum olarak yaptım tabi normal olunca planlı olmuyor belirli bir doktorum yoktu ama şunu söyleyebilirim ki kendimi özelde gibi hissettim temizliği anlayışları anlatılmaz hala şu gün olmuş dua ederim bana öyle iyi insanlar denk geldi ki şuan ikinci bebeğime hamileyim Allah nasip ederse yine Malatya’da doğum yapacağım
Sym_123 asya8melek Merhaba Doktorunuz kim?Ben Serdar hocadan çok memnunum tavsiye ederim.İstanbul’da özele gidiyordum 3 aylıkken taşındık Malatya’ya.Serdar hocayı internetten araştırıp buldum.Memnun kalınca da özele gitme gereği duymadım.
asya8melek Sym_123 bende depremden önce özele gidiyordum iki kızımın hamileliğinde şimdi de hamileyim devlete gitmek istiyorum da doktor konusunda emin olamadım bir türlü serdar bey nasıl
Sym_123 asya8melek Serdar beye birkere gidin anlayacaksınız.Ekranı hastaya çevirip parmaklarına kadar gösteriyor.Çok ilgili konuşkan sorulan sorulara cevap veren bir doktor.Özelde ki doktorumdan daha ilgili Allah razı olsun.Randevu biraz zor oluyor fakat MHRS den talep oluşturursanız sekreteri sizi arayıp randevu veriyor.Doktorumdan memnunum fakat ben daha çok hastane nasıl onu merak ediyorum.Doğum yapanlar memnun kalmış mı?
asya8melek Sym_123 etrafımda var doğum yapanlar özel gibi ilgililer temiz hastane falan diyorlar kötü bir durum yaşayana rastlamadım canım sadece sanırım erkek refakatçi kabul ediliyormuş ziyaret saati dışında da galiba gelemiyorlar böyle diyorlardı ama değişmediyse
hep_acemi_anne Sym_123 peki bu doktor şuan eğitim araştırma Hastanesi’nde mi direk, yoksa konteyner kentlerde hastane gibi yerler oluyor orada mi? Eğitim araştırmanın yanında kadın çocuk bölümü var orada mi
Sym_123 asya8melek çok sevindim inşallah bende memnun kalırım.36+1 hafta oldum.26 sında randevum var Serdar hocama ocağın ilk haftası alıcam dedi bakalım.İnşallah doğum sonrası bende size mutlaka bilgi vericem
Sym_123 minel444 teşekkür ederim görüpte yazdığınız için.Ben sırf Serdar hocam için orada doğum yapmak istiyorum.Fakat hastane biraz gözümü korkutuyor.Umarım bende memnun kalırım.🌷
ebrargrbz hkyigit normal doğumda seçemiyorsun nöbetçi doktor kimse onun gözetiminde oluyorsun doğumu da ebeler yapıyor sezeryanda takipli olduğun doktor eğer sezeryan günü verir de o gün hastanede olursa ameliyata girer olmazsa nöbetçi hekim kimse o yapıyor onu da