Perla_ Kızlar sanırım ikinci çocuğuma hamileyim test silik ve beta hcg 319 çıktı. Karmaşık duygular içindeyim bir yanım korkuyor bir yanım heyecanlı.. Sizde ikinci çocukta böyle yerli yersiz duygulara kapıldınız mı?
kimchikimdi Perla_ Öncelikle hayırlı olsuuunn ve Hosgeldiniz🎉 Kendinizi yetersiz hissetmeyin, vücudunuz ve hayatınız tekrar bu tempoya alışacaktır eminim bu duyguları tekrar yaşamak çok güzel olmalı, sağlıkla sıhhatle doğumunuz olsun🌸💖
carolina07 Perla_ ben de 5 yıl sonra tekrar hamile kaldım ilk öğrendiğimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü dedim napicam yine mi o korkunç doğum anını yaşicam olamaz falan aşırı korktum hala da o korku içindeyim Allah sonumuzu hayretsin kolay doğum nasip etsin diyecek bişeyim yok.
gunesimekardes Perla_ ben 30 haftalik oldum hala dogru karar mi emin degilim. Tek bildigim sey oglumu da ablasi kadar sevecegim😍
Papatya05_ Perla_ oğlum 5 yaşına girdi bende 30 haftalığım. Büyük olduğu için bende tedirgin olmayın inşallah kolay geçer sürecimiZ hayırlı olsun
elifoykum Bende aynıyım her açıdan düşünüyorum sonra rahat bırak kendini diyorum Allah büyüktür kolaylığını muhakkak verecektir
Onthewind 9 ay önce benzer kaygıyı yaşadım. Şimdi 5 yaşında ve 2 haftalık prenseslerime bakıp iyi ki diyorum.
Perla_ carolina07 Ya ben 5 sene önce zorunlu sezaryen oldum tansiyondan dolayı o zamanda doktor çatıya baktı normal doğum zaten olmazmış dar baya dedi sanırım yine sezaryen olcam dediğin gibi aynı şeyleri yaşayacağını bilmek de biraz psikolojiyi etkiliyor
Mutlu_Bir_Anne3 Perla_ Hayırlı olsun 😍 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Ben de 6 sene sonra buralardayım. Değişik duygular içerisindeyim 😍
Perla_ Mutlu_Bir_Anne3 çok teşekkür ederim amin Rabbim hepimize yardım etsin sağlıkla kucağımıza alalım 🥰 evet gerçekten çok değişik his hala inanamıyorum 10da doktor randevum var 🤭
gunesimekardes Perla_ tesekkur ederim 😊 son zamanlarimiz artik. Kizimla basbasa son zamanlarim doyamiyorum🥰
urazaslansmom Perla_ ben de aynıyım oğlum 4,5 yaşında ve biraz da huy anlamında zor bi çocuk. İkinci olunca daha da zorlaşır diye çok korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İnşallah 2. biraz uyumlu sakin olsun amin diyin kızlar 🥹
Perla_ urazaslansmom ay evet evet benim kızımda öyle huy olarak zorluyor beni şimdi ikinci olunca gözüm bir korktu inşallah daha güzel olur 🙃
Mzgnn0234 Perla_ ikinci çocuk gelince keşke daha önce olsaydı diyeceksiniz. Kardeşiyle ger oynadığında geçen günlere üzüleceksiniz o kadar söyleyeyim. Hayırlı olsun.