Bereninannesi Elailelale 5+3te evde düşün yaptım hastanede de az biraz parça kalmış kürtaj oldum maalesef vakumlu kürtaj bana da doktorum üç ay dedi ama hayırlısı sen deniyor musun peki
Elailelale Bereninannesi ben sadece bir ay korundum sonra korunmadım ama olmadı tüp bebek yaptık. Bende Pcos vardı. İnşallah hakkınızda hayırlısı olur 🙏
Bereninannesi Quen_14 iyi ya çok şükür sevindim valla adına sağlıkla büyütsün kızını inşallah benim de bir kızım var 3 yaşında kardeşsiz kalsın istemiyorum en çok da onun için bide yenidoğan kokusunu çok özledim ya🥹
Quen_14 Bereninannesi benimde oğlum 3 buçuk yaşında kardeşsiz olmuyor cidden rabbim önce sağlık versinde
kalbim_38 Bereninannesi bende evde dün düşük yaptım geçmiş olsun sizede kaç gün sonra gittiniz tekrar kürtaj oldunuz acaba
Bereninannesi ikiprensesannesi___ cağnımmm sende buranın müdavimlerindensin görüyorum arada seni ismin nedir acaba?🥰
annekiz6141 Bereninannesi ben hamileyim kuzum zaten 3 yasında kızım var 11+5 şuan 🥰 kızımdan oncesı düşugum var benim
Bereninannesi annekiz6141 ayy çok sevindim maşallah sağlıkla doğsun 🥰kız cinsiyetini öğrenince bana da söyle
Papatya05_ Bereninannesi kalp atışı durması bende de olmuştu doktorum 1 ay korun yeterli dedi dış gebelik farklı komplikasyon kürtajlarda 6 ay yada 1 yıl korunun diyorlar sizinki Neden 3 ay sorsaydınız doktora
annekiz6141 Bereninannesi olur kuzum bakalım haftaya ogrenırız sanırım bakucuc 😅🙊 darısı basına güzel bacım 🤲🌸
dilos178 Bereninannesi öncelikle gecmis olsun, bende kendim evde düsük yaptim kürtaj olmadim ona ragmen 5 ay denedik ve olmadi yani bazen uzun sürebiliyor ama suan hamileyim
Bereninannesi dilos178 canım benim çok teşekkür ederim mecbur beklicem siz söyleyince anladım bebeğin tutunamama ihtimalini unuttum ben
Bereninannesi Papatya05_ ben öyle çok ağrılı düşğk yaptım hafif kramp vardı sadece bide bebek oluşmamış düşürdüğüm parça keseymiş 5+3dü bi de haftası sürecim sancılı geçmediği ve vücudum direk attığı için sanırım süreyi uzun tutmadı 3 ay dedi
girlll Bereninannesi benim kuzenim de düşük yaptı bi 2 2,5 ay önce tam süreden emin değilim belki daha kısa da olabilir fakat şu an hamile 🤰 inşallah sağlıklı bir gebelik size de nasip olur rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eder 🙏🏽💖
Bereninannesi girlll ah canım benim Allah razı olsun teşekkür ederim inşallah amin kuzeniniz de sağlıkla evladını kucağına alsın inşallah
suragungor Bereninannesi doktor bekle dediyse bekleyin bence yengemede dusuk sonrasi beklemesini soylemisti doktoru ama beklemedi hamile kaldi dis gebelik oldu
deryakurtulus Bereninannesi Kürtaj olduysanız doktoru dinleyin derim. Rahim içi bir süre ince olacağı için bebek tutunmakta zorlanabilir.
Bereninannesi Quen_14 amin herşeyden önce sağlık ama inşallah Rabbim ikimize de evlatlarımıza kardeş nasip eder ya
Papatya05_ Bereninannesi canım ben kürtaj oldum 1 adet gör korunmana gerek yok dedi bence uzun tutmuş süreyi bildiği bişey vardır doktorun 🌸🌸💕