Annesii66 İlk sezaryen doğumumu hatırlamıyorum ne giyinmiştim hastane çıkışı ne giyilebilirim doğum sonrası 🙄.
mavi123_ Annesii66 valla ben okadar güzel kıyafetler götürmüştüm hastanede giymek için ve çıkış için ama ozamanki ağrı sızıyla halsizlikle en berbat tipi sergilemiştim hiç unutmam görende bu çingene falan sanmış kesin🤦🏼♀️🤷🏼♀️🤣
Havin49_ Annesii66 oğlumda yazındı normal evdeki bi elbisemle çıktım bu sefer kış pijama uzun kazakla çıkmayı düşünüyorum
Annesii66 Havin49_ bende hastane için siyah düğmeli pijama takımı koydum onunla eve gelsem ne olur ki
Havin49_ Annesii66 hiçte bişey olmaz zaten büyük ihtimalle kış olduğu için üstüne bi kaban kaşe bişey giyersin cnm
Zeynepefem Annesii66 giderken giydigim seyleri cikista da giycem ben ayri kiyafet goturmeye gerek yok diye dusunuyorum
Annesii66 Zeynepefem eşofman takımı ile giderim bende büyük ihtimal ama doğum sonrası daha rahat bişeyler lazım pijama takımı daha iyi Olur gibi
furkanefe2941 Zeynepefem ya evet hastane çantası listesinde hastane cikisi kiyafet yazıyorlar anlamadım anlamicam da geliyorken giydiğin neden giyilmiyor ki 😀
aboutbehis Hamilelikte bol giyindigim bir elbise vardi ince kot onu koydum mesela rahat hareket edebilmek icin. Illa yeni bir elbise almaya gerek yok🥰