Glcn74 esinbektas bende Avrupa için arıyorum ama genel olarak arama yaptığımda Avrupa’daki nerdeyse bütün devlet randevularinin altında detaylı ultrason ve ikili test yapılmamaktadır yazıyor perinatolojiye bölümü için çok saçma bu bölüm neden var o zaman
Havin49_ esinbektas Ümraniye eğitim araştırma hastanesi Zeynep kamil rahmi Kartal de lütfi kırdar şehir hastanesi
fulyasydn esinbektas ben İstanbul Laboratuvarları’na gitmiştim detaylı ultrason için sizde orayı tercih edebilirsiniz araştırdığım da İstanbul’da ki en uygun orasıydı ve çokta kaliteli bir yermiş zaten türkiye’nin ilk laboratuvarıymış
fulyasydn Glcn74 Avrupa için yukarda yazdım İstanbul Laboratuvarları var orası çok güzel Şişlide yeri
Glcn74 esinbektas kesinlikle öyle hepsi de bilindik hastane özele yönlendiriyor resmen bu devlet hastanesi neden var herkesin de özele gücü yok herşey lüks olmuş
Havin49_ Glcn74 yapıyor ben iki çocuğumda da ümraniye de yaptırdım Zeynep kamil de antenatel poliklinik diye geçiyor Ümraniye de perinotoloji riskli gebelere bakılmakta yazıyor ama detaylı ultrason da çekiyorlar
Glcn74 Havin49_ evet öyle geçiyor perinatolojiye diye randevu alınca altında detaylı yapılmamaktadır yazıyor başka dal yazıyor ama ben Avrupa yakasindayim