eslem2121 QueenBahar_ aşkom valla benimki çok fazla dedim en iyisi benim kankeytolar etiketliyor çok fazlasınız etiketlesemme sabaha çıkamam❣️😂😂
eslem2121 kartanesi___ aşk benim listem çok uzun bu yüzden listeyi yapmam çok uzun sürer die yapmadım siz elbette varsınız iki gözümün çiçekleri
Meltemanneolsun aybalasmom Baklavaseverim LadyX Ay kizlar ne kadar güzel olurdu yaa keşke toplanabilsrk şöyle bı tatildir muhabbettir gezme tozmadir yapsak vallahi
eslem2121 Şu bacılarla çay kahve kola içip beraber tatile gitmek istediğim komşu olmak istediğim. Canlarım liste baya kabarık unuttuğum olursa beni affetsin iki çocukla akıl kalmıo 😂❣️ @merlinisko @asil15 @hd_d @bebeklerim__ @ikiprensesannesi___ @Alya05 (bacım doğum yaptınmı merk ediyorum) @deletedmom43191 @QueenBahar_ @kartanesi___ @Bu0 @osimdiannee @Gokturkmom_ @Havin49_ @Erbegas @juli_naz @eed21 @yorgunannis @Masal2021 @tahamommy @1oglanannesi @1Ali @umynurr @HiravEmir @demirrleydi_ @annekiz6141 @penbe_karisi @LadyX @Baklavaseverim
kartanesi___ eslem2121 ya keşke hepimiz bir apartmanda yaşasaydık böyle terliklerimizi giyer şıpıdık şıpıdık çaya kahveye gelir giderdik🤣